Gætte køn på din baby

Du kan se denne liste over de mest populære måder der siges at forudsige dit barns køn på. (Husk: Disse er bare for sjov – der er ingen egentlig videnskab, der støtter nogen af dem!) 

Se den kendte nub teori her. Hvor du kan se dit barns køn alt efter hvad retning dens ”nub” peger. 

1. Sødt eller salt

Hvis du finder dig selv trang til alt det søde, er det et tegn på, at du venter en pige. Trang til salt eller endda proteinrig mad betyder, at det kan være en dreng. (Og hvis du ønsker alt? Nå, det betyder bare, at du er gravid.)

2. Meget morgenkvalme 

Desværre har dette tidlige graviditetssymptom ikke en tendens til at diskriminere. Men hvis du lider af overdreven kvalme og morgenkvalme, siges det, at du venter en pige.

3. Puls

Under din næste ultralyd skal du være opmærksom på babyens puls. Hvis den lille ticker slår hurtigere end 140 slag i minuttet, skal du gøre dig klar til en pige.

4. Hvidløgstesten

Sæt denne på prøve på egen – og din partners – risiko! Hvis du er i stand til at spise meget hvidløg, men ikke lugter af det, betyder det tilsyneladende, at du venter en pige.

5. Søvnposition 

Hvis du foretrækker at sove på din venstre side, venter du angiveligt en dreng.  Er det derimod højre side? Så er du gravid med en pige.

6. Bløde eller tørre hænder?

Hvis dine hænder er tørre under din graviditet får du muligvis en dreng. Det siges at de bløde hænder forbindes med pige fostre.

7. Hudproblemer?

Det siges at hvis du har meget uren hud så venter du en pige.

8. Sidder maven lavt eller højt?

Hvis din mave sidder lavt er din lille baby en dreng. Hvis maven den sidder højt, har du angiveligt en pige i maven. 

9. Stresset

Det siges at kønnet bliver det samme som den forældre som var mindst stresset under selve undfangelsen. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen